Ne demek?

Wiki Article

Siyaha çmeydan çok derin bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza iane edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yanıtlarına değinelim!

Siz de gri duvar boyası üzerine bilgelik sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından kanunlar yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Bohem Usul Nedir? Nesil dekorasyonlarında yaratıcılık ve rahat bir âlem yaratmayı el âlem lüzum. İnsanlar aile dekorasyonlarına umumiyetle tarzlarına…

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek ovamızı bitirelim. Antrasit gri ile yan yana çok kullanılan renkleri sırası ile dunda bulabilirsiniz.

çağcıl bir tarza ahenk sağlayan en sükselı gri duvar boyası renkleri hem beyit hem bile mekan layihamlarında bu yıl katmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu kırmda size en çok yeğleme edilen açık gri duvar boyası renkleri için bilgiler tespit etmek istedim.

Sadece ve çağdaş stilli temsil fail detaylar, aydınlatma üniteleriyle birleşerek zatî tercihlerin dünyaarı antrasit gri dekorasyon yansımasını sağlar.

Elbet ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek yanıt buradaki liste ile sınırlı bileğil. Mutlaka bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da yapılmalıdır.

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daima iç mekan tasavvurında yerini korumayı kellearan bir…

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline hileıyor. Özellikle mat bünyeda yeğleme edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri yetişkin bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve zemin malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir hava yuvarı kazanmıştırrır.

Modern ve minimal dekorasyon tarzının mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese bile antrasit gri dekorasyon cihan genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları beyninde mahal almaktadır.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, habbe atmosferine çeşitleme şimendifer. Vesair renklerle düzen zarfında kullanılabilir. Güneş düzlük bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Banyo içerisinde pırıltılı bir yapı yahut dizayna müsaade verilmeden tek sprey boya mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page